Възстановяване на Kindle 3 от бял екран




Kindle е чудесно устройство за четене на книги, но както всеки продукт и той се чупи. Най-често срещаният проблем с Киндъл е бял екран и липса на всякаква друга функционалност включително възможност за включване от бутона. Ето няколко съвета как да възстановите вашия Kindle без да се налага да посещавате сервиз.

Вариант 1

Включете Kindle да се зареди поне за 30 минути през адаптора, а не през USB кабела към компютъра.
След като заредите устройството го изключете от ел. мрежата и пробвайте да го включите по стандартния начин. Ако няма никаква реакция задръжте бутона за включване за 20-30 секунди след което го пуснете и изчакайте устройството да рестартира.

Вариант 2

ВНИМАНИЕ този метод ще изтрие всички книги от Kindle.

Ако първият вариант не дава резултат можете да изпробвате да възстановите устройството към фабричните настройки. По този начин ще бъдат изтрити всички книги, но тези които са закупени от Амазон ще бъдат синхронизирани отново при наличието на интернет връзка.

Уверете се че вашият Kindle е зареден. Задръжте бутона за включване за 20 секунди след което го пуснете и натиснете бутона Home докато Kindle рестартира. Ще се появи екран, където трябва да въведете с клавиатурата RESET. Когато устройството стартира ще бъде с фабричните настройки, т.е. вече си имате "нов" Kindle.




3 коментара:

Mnogo blagodarja.Veche si tarsih serviz!!!Suuuper.Jivi i zdravi!!!

Анонимен каза...
април 14, 2013 5:16 сл.об.  

При мен се получи подобен проблем след като опитах да вляза в браузъра му. Като се прибрах у дома го включих към компютъра с USB cable. Устройството си отчете компютъра с характерната оранжева светлинка (екранът си остана несмутимо бял), но компютърът не го отчете. Примирих се, че ще се ходи до сервиз, но след като го погледнах пак си се беше включил на Home менюто и всичко си беше наред. :)

Анонимен каза...
май 22, 2013 5:03 сл.об.  

Изключително Ви благодаря за ценния съвет. Вече го бях отписала и даже си купих нов. Сега си имам два. Ако бях видяла по-рано тази публикация щях да спестя парите :(

Анонимен каза...
септември 13, 2013 12:21 сл.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации