Възстановяване на данни от USB Flash Drive



Ето няколко програми, който могат да ви бъдат много полезни в случай на загубена информация от USB Flash Drive:


Recuva - безплатна програма от Piriform (CCleaner), която се справя доста добре с възстановяването на данни от кошчето на Windows, USB устройства, MMC и SD карти.

Object Rescue - универсално решение за възстановяване на данни. Програмата възстановява изтрити или нечетливи файлове от различни носители.

Easy Recovery Pro - предлага 3 опции- възстановяване на изтрити данни, възстановяване на данни след форматиране и възстановяване на данни без налична системна информация. Програмата намира и възстановява: аудио файлове (MP3,WMA, WAV, ...), изображения и фотографии (JPG, TIFF, ..), видео (MOV, AVI, ...), офисни документи (DOC, XLS, ...), архиви (ZIP, RAR, ...) и много други.




1 коментара:

С флашките понякога е сложно, защото се случва да загубиш информация при проблем, породен от изключването на самата флашка от системата, което води до интересни данни като 1гигабайтова флашка да се превърне в 220мб и подобни. Препоръчвам преди да се предприема каквото и да е възстановяване, първо да се погледне на страницата на производителя. Имаше един доста полезен клиент за оправяне на "счупени" флашки, но не мога да си спомня името. Обикновено се намира веднага при споменаване в Гугъл на проблема. Иначе много добър възстановител на файлове дори след форматиране е Get Data Back ( http://www.runtime.org/ ) Изпробвано е след формат и преинсталация и успя да възстанови един много важен и спешен компютър, така че - две ръце за нея.

Анонимен каза...
януари 09, 2010 2:30 сл.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации