Възстановяване на Skype контакти - Хакване на Skype


Напоследък един от сериозните проблеми за много потребители са хакерските атаки след които можете да загубите достъп до акаунта си (за помощ вижте статията Хакване на Skype парола) или всички Скайп абонати да изчезнат от списъка на контактите.

За решаване на втория проблем е добре предварително да сте направили бекъп на контактите от Skype - Contacts - Advanced - Backup contacts to file. Това е най-лесният начин за решаване на проблема, но ако не сте го направили има два варианта.

В Windows отидете на Run - %appdata% и изберете папка Skype. Отворете с Notepad "config.xml" която се намира в папката на вашето Skype потребителско име. Слезте до списъка с контактите и вижте дали всички са там. Можете да преминете към ръчно възстановяване или направете бекъп и изтрийте "config.xml". Преинсталирайте програмата (желателно е по-стара версия като тази). При следващия старт на Skype контактите ще се въстановят от сървъра.

Последният вариант е отделът за техническа поддръжка на Skype. Свържете се с тях и поискайте помощ за възстановяване на контактите.




3 коментара:

добре

Анонимен каза...
април 19, 2011 1:38 сл.об.  

iztriha mi se skype abonatite kak da si gi varna

Анонимен каза...
януари 01, 2012 8:25 сл.об.  

ем не си давй Skype на всеки бе в слвучая сама си си виновна и после търсиш решение!!!

Анонимен каза...
март 20, 2012 11:42 пр.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации