RSS четец през ICQ, Gtalk и MSN Messenger



Искате ли да бъдете уведомявани чрез ICQ, Gtalk, MSN Messenger или Yahoo! Messenger, когато любимите ви сайтове публикуват новини? IM Feeds прави точно това. Достатъчно е да добавите следния контакт във вашия IM клиент:

AIM /ICQ: imfeeds
Google Talk: imfeeds@gmail.com
MSN Messenger: msn@imfeeds.com
Yahoo! Messenger: imfeeds

След което пишете команда 'join' и ще получите линк за потвърждаване на акаунта. Абонаментът става много лесно, чрез добавяне на RSS с команда 'sub' (пример: sub http://rss.slashdot.org/Slashdot/slashdot). Възможно е да активирате нотификации за заглавието на статията и линк към пълното съдържание или четене на целите новини през вашия IM клиент.




2 коментара:

Интересно!

Иначе - абонирах се към 13 часа днес и веднага добавих няколко feed-а. Първите съобщения за нови публикации (които прочетох преди часове..) бяха сега - в 19 и нещо.

И не ми допада, че не праща връзка! А само името на темата и в скоби от кой блог е - пак даден по име. Видях в настройките, че има опция и да ти праща пълния текст от RSS-а, ще пробвам дали това няма да добави и URL.

Анонимен каза...
юни 13, 2008 7:13 сл.об.  

IM Feeds е съвсем нова услуга. Официално твърдят че ъпдейтите са на всеки 5 минути, но явно трябва да поработят още малко. Връзка се праща, изпробвано с Gtalk.

Анонимен каза...
юни 13, 2008 7:18 сл.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации