Ikariam.bg безплатната браузерна игра



Немската фирма за онлайн забавления Gameforge стартира свой проект в България. Ikariam.bg е безплатна браузерна игра която се отличава от други подобни проекти с много добър графичен интерфейс. В началото на Икариам притежаваш само едно малко, плодородно парче земя на зелен остров, което трябва да превърнеш в процъфтяващ град и в столица на могъща островна империя. Добиват се пет вида природни ресурси Строителен материал, Вино, Мрамор, Кристално стъкло и Сяра, като само един от последните четири е достъпен на твоя остров, поради което следва колонизация на нови острови, търговия или военни действия. Други интересни функции са академията, където учените правят научно-технически открития за развитието на империята и търговското пристанище чрез което се търгуват ресурси между играчите. Безплатна регистрация тук.

Видео демо:




2 коментара:

Зарибяваща е играта! :) Аз я пробвах :) Разпускаща, различна от тези, които аз поне съм виждал или опитвал до сега :)

GaN каза...
юни 29, 2008 2:42 пр.об.  

http://www.mondocuisto.com/?r=55690
Ненормална работа ще се хареса за губене на време.Всеки може да си направи безплатен акаунт.Пожелавам успех с охлювите на всички който ще се зарибят.Успех
http://www.mondocuisto.com/?r=55690
Отначало е малко объркващо но после става интересно.За по бързо развиване всеки които има възможност може да прати някой друг смс което не е задължително имаики впредвид че играем с охлюви да говорим за бързина е смешно.Кажете си мнението за играта.Мерси предварително и успех на всеки който се захване с нея.

Анонимен каза...
декември 26, 2008 3:06 сл.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации