Сваляне на клипове от vbox7 и youtube.com




Ако сте посещавали тези сайтове със сигурност сте искали и да запазите някой от любимите си клипове. Това обаче не е част от официалните услугите, които те предоставят. За наша радост обаче има и няколко алтернативни варианта, които реално ни позволяват теглене на клипове от vbox7.com и youtube.com.

Първи вариант

Чрез добавка за браузера Firefox - Video DownloadHelper. Сваля видео директно във формат .avi и не е необходимо конвертиране.


Втори вариант

За Vbox7 копирате адреса на клипа, отивате на един от тези два сайта и избирате опция 'Свали' - линк 1, линк 2. Ако искате да изтеглите youtube.com клип като flv файл посетете този сайт. За онлайн конвертиране и теглене на YouTube клипове просто копирате URL-а в този или този сайт след което имате опция за конвертиране в AVI, MPEG, MOV, MP4 и др.


Трети вариант

Сигурно ще се изненадате, но клипът вече е на вашия компютър. Ако ползвате Internet Explorer влезте в директория: C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Temporary Internet Files, като замените USER с Вашето потребителско име. Там търсите файл с разширение .flv, щраквате върху него и го записвате където пожелаете. Ако ползвате Firefox трябва да влезете в C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXXXX.default\Cache, лошото при този браузер е, че не се вижда .flv разширението и може да се наложи да отворите доста файлове, докато откриете правилния.

Четвърти вариант

Можете да използвате програма като Spyder Video Downloader, която ще свърши цялата работа вместо вас. Предимство на програмата е и възможността за сваляне на клипове от city.bg, ohoboho.bg, fresh.bg yoosms.com и screen.bg.


Ако изберете някой от последните три варианта клиповете ще бъдат записани във формат flv. За да можете да ги възпроизвеждате ви е необходим плеър като VLC, GOM Player. Ако все пак желаете да ги конвертирате в някои от популярните видео формати тези програми ще свършат отлична работа Replay Converter, Riva VX.

Вижте още:
Сваляне и конвертиране на клипове от bTV.bg, YouTube, Vbox7 и др.




11 коментара:

Полезна информация! Иначе за конвертиране препоръчвам и Total Video Converter. Няма нещо, което да му се е опряло и има десетки формати, които поддържа :-)

Анонимен каза...
август 03, 2007 9:40 пр.об.  

Още нещо, ей на този адрес съм оставил въпрос, който силно ме вълнува :-)

http://xotspot.blogspot.com/2007/05/10_31.html

Ако можете, бихте ли ми писали на simionp /at/ gmail.com или през www.nabludatel.info можете да ме откриете, бих скал да ви питам и нещо друго :-)

Анонимен каза...
август 03, 2007 9:43 пр.об.  

здравейте,

отговорих на въпроса Ви в темата за скоростно четене.

Hotspot каза...
август 05, 2007 12:17 сл.об.  

Мерси че сте поставили линк към моя сайт. (Vbox7 Download) :)

Admin каза...
септември 02, 2007 12:02 сл.об.  

a kak da svaliame ot clip4e.com ?

Анонимен каза...
октомври 24, 2007 10:36 сл.об.  

Сваляй от всякъде със Download Helper добавката за Firefox или за някои бг сайтове виж тук:
http://miglen.com/opendir/tools/flvd/

Анонимен каза...
април 25, 2008 8:50 сл.об.  

mn qko

Анонимен каза...
октомври 26, 2008 8:56 сл.об.  

с гет видео става много бързо и лесно

Анонимен каза...
април 01, 2010 9:37 сл.об.  

online vbox7.com downloader
http://brigante.sytes.net/vbox7-downloader

Анонимен каза...
август 26, 2011 6:34 сл.об.  

Има още 1 вариант и той е с vdownloader ;) с него се дърпа и от вбокс и от иутуб

Анонимен каза...
септември 16, 2011 1:47 сл.об.  

Най-новото и най-доброто е програмата uGet, дърпа и конвертира освен от youtube и от всички български сайтове и може да сваляте много файлове наведнъж, сайта и е www.uget.in Може да я добавите, ако решите да актуализирате статията защото Spyder Video Downloader отдавна не се казва така

Анонимен каза...
март 21, 2012 2:08 сл.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации