Пуснаха GSM с едновременно работещи 2 sim-карти


На българския пазар вече са пуснати мобилни апарати с възможност за едновременно използване на две SIM-карти.

Новото технологично чудо идва от далечен Китай (меката на електронната индустрия). Китайците започват да се преориентират към производство на апаратура под собствена марка и въведоха новата технологична възможност (един телефон с две SIM-карти) именно при собствените си марки, изпреварвайки по този начин познатите на европейския пазар фирми, като Нокия, Сони-Ериксон, LG и др.

Експертите в бранша твърдят, че по качество и възможности продуктите на Kingsharp Technology Limited не само не отстъпват на познаните ни марки, но дори в някои отношения ги изпреварват.

За разлика от някои модели на популярните марки, които от няколко месеца са на родния ни пазар, китайските модели позволяват едновременното ползване на двете SIM-карти, без да е необходимо превключването от едната към другата.

Предвидено е зареждането на батериите да става независимо от телефонния апарат. За целта, всеки стандартен пакет включва две батерии, което позволява, докато зареждате едната, да ползвате телефона си с другата, без да сте принуден да стоите "вързан" за контакта в дома или офиса си.

Цената на новия продукт е под 600 лв.


Подобни теми:
Всичко за телефоните с 2 SIM карти
SIM карта с 50 номера от цял свят




2 коментара:

а указания къде точно ги продават?

Анонимен каза...
юни 19, 2007 10:41 пр.об.  

при мен ги има-330-550лв.,0898533112

Анонимен каза...
юни 21, 2007 4:55 сл.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации