Лаптопи втора употреба



Ако смятате да смените настоящия си портативен компютър е добре да знаете какви са алтернативите на закупуването на нов лаптоп от IT хипермаркетите.

Oфертите за refurbished notebooks са доста популярни, защото спестяват на купувачите до 30-40% от крайната цена за нови устройства. Това са лаптопи, които са били върнати на производителя в рамките на гаранцията поради различни причини.

Следва детайлна инспекция за дефекти, техническа функционалност и външен вид. Ако отговарят на изискванията на фирмата, която ги предава, те се озовават и на пазара. В България са малко места от където могат да се намерят лаптопи втора ръка в перфектен вид.

ITopia е онлайн магазин специализиран в продажба на нови и употребявани компютри. Техният основен бизнес модел е осъществяване на поръчки само през Интернет без наличието на физически магазин, което допълнително намалява цената за крайните потребители. Повечето от лаптопите са нови, както навсякъде другаде, но предлагат и употребавани (рециклирани) и са в много добро хардуерно състояние и външен вид, както и с пълна гаранция.

За най-новите оферти е препоръчително да следвате ITopia във Facebook, както и техния блог за лаптопи.




0 коментара:

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации