ICQ 7 - завръщането



Ако погледнем назад във времето ICQ беше първата социална медия, която води началото си много преди Facebook, MySpace и Twitter. Основаната през 1996 г. фирма съвсем логично носи титлата пионер в онлайн общуването.

През последните години обаче ICQ беше изместен от по-нови и иновативни програми. Това обаче е на път да се промени с ICQ 7. Новата версия интегрира всички важни социални програми, чрез нея можете да следите за ново съдържание в произволен блог/сайт, YouTube, Flickr, Digg и Delicious или пък да видите промените в статуса на приятелите от Facebook и Twitter. Съвсем скоро ще бъдат добавени и още регионални социални мрежи.
Основното предимство на ICQ 7 е, че вече няма да е необходимо да отваряте безброй браузери и въвеждате потребителски имена и пароли, защото всичко е интегрирано по много удобен начин. Наред с тези тези нововъведения ICQ 7 работи доста по-леко от предходните версии. Времето за инсталиране е намалено с 50%, а необходимото дисково пространство е намалено с 30%.

Въпреки че новата версия е налична и на български език Абв ICQ (Нетинфо.бг) все още не са актуализирали страницата си. Ако искате да сте сред първите потребители на ICQ 7 можете да изтеглите програмата от тук.




0 коментара:

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации