Сигурна WiFi връзка



Безспорно обществените WiFi точки за достъп до интернет предлагат чудесен начин за връзка с глобалната мрежа, но много малко от потребителите осъзнават, че когато ползват WiFi мрежи са застрашени от кражба на лична информация. Можете просто да не използвате сайтове за пазаруване и електронно банкиране, но дори данните за достъп до имейлът ви биха могли да бъдат застрашени от кражба. Дори и да при наличие на антивирусен софтуер и защитна стена, те не ви гарантират защита от тази потенциална опасност, защото проблемът не е локален, а се "крие" в WiFi мрежата, която използвате.

Ако обаче ползвате криптиран VPN тунел, можете да забравите за всички тези потенциални проблеми. Конфигурацията на VPN тунел не е лесна и точно затова AnchorFree с техния продукт Hotspot Shield предлагат отлично решение. С негова помощ ще можете да сърфирате спокойно, дори и от публично достъпни мрежи, примерно в хотели, летища, бензиностанции и т.н., тъй като целият трафик преминава в криптиран вид по VPN тунела от вашата система до сървърите на AnchorFree, след което заявките се препращат към тяхната оригинална дестинация, било то вашия имейл сървър или друг уеб сайт, изискващ оторизация с име и парола.

Hotspot Shield е безплатен и използва съвременна технология, базирана на иновативни алгоритми, но в същото време е изключително лесен за инсталиране и употреба.
Можете да го изтеглите от следния уеб адрес:
http://www.hotspotshield.com




0 коментара:

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации