Засадете дръвче с кампанията Click a tree!



Ако сте загрижени за природата и искате да помогнете за това всички да дишат по-чист въздух, можете да помогнете като се регистрирате на интернет страницата clickatree.europa.eu. Европейската комисия ще изпрати дръвче от вида европейски чашкодрян заедно с указания за засаждане на първите 5000 регистрирани участници, като част от инициативата на ЕС за борба с климатичните промени.

В кампанията ''Click a tree!'' могат да вземат участие граждани на България, Румъния, Унгария, Чехия, Полша, Дания, Швеция, Франция, Германия и Велокобритания, на възраст между 14 и 29 години. Онлайн регистрацията не е задължителна, поканени са да участват и желаещите сами да си закупят дръвче.

Кампанията включва и награди. Всички участници трябва заснемат засаждането на дръвчето и да изпратят снимките на интернет страницата на конкурса. Изпратилите десетте най-добри снимки ще заминат на еко лагер, като селекцията ще стане чрез публично гласуване.

Крайният срок за участие е 15 ноември 2009 г. Повече информация можете да откриете на уеб страницата на Click a tree! Dnevnik.bg




0 коментара:

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации