Безплатен диск с Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope



За всеки, който има желание да инсталира Debian GNU/Linux базирана операционна система Ubuntu предлага интересна възможност. От тук можете да поръчате безплатен диск с Ubuntu 9.04 Jaunty Jackalope, който е придружен с видео презентация и няколко Ubuntu стикера. За да осъществите поръчката трябва първо да се регистрирате в сайта на Canonical. Официалният срок за доставка е между 6 и 10 седмици, но обикновено до България се осъществява по-бързо.




1 коментара:

Имам версия 8.10 на Kubuntu (мисля че беше). Много съм доволен от нея, но понеже има доста неща в Windows, с които все още не съм готов да се разделя - ще си сложа новото Ubunti чак след като си взема лаптоп или отделно PC, което ще използвам за по-малки дейности (интернет, текстообработка, ала-бала, всичко без игри, филми и музика). Сега си поръчах Ubuntu 9.04. Надявам се, че ще го получа за кратък срок. Когато си поръчах Kubuntu-то (през декември 2008 г.) им отне само седмица и няколко дена да ми го доставят.

Игри каза...
юли 08, 2009 2:15 сл.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации