Най-полезните Twitter добавки

Сайтът за миниблогване Twitter придобива все по-голяма популярност в България. Ето няколко съвета как да се възползвате по-пълноценно от неговите възможности:



TwitterMail предоставя възможност за публикуване на Twitter съобщения през имейл. След като се регистрирате ще получите нов twittermail.com имейл адрес на който трябва да изпращате съобщенията си. Благодарение на услугата на Мтел sms2email можете да Twit-вате и през мобилния телефон, като изпратите SMS на 1111.



HelloTxt е универсална услуга за едновременно публикуване на съобщения в Twitter, Facebook, MySpace и др. Удобен вариант за хора с малко свободно време.



Ping.fm е още една услуга за едновременното публикуването на съобщения в Twitter, Facebook, MySpace, LinkedIn, Gtalk status, ICQ status, hi5 и много други социални сайтове. Ping.fm предлага много възможности за публикуване на нови съобщения включително чрез Skype, iPhone, ICQ, MSN, SMS и др.



TwitThis е предназначен за собственици на блогове и сайтове, които искат да улеснят читателите желаещи да публикуват дадена статия в Twitter.



UseQwitter ще ви уведоми, когато някой от читателите спре да следи вашия Twitter и коя публикация е придизвикала това.

.




1 коментара:

Много полезна информация! Браво на вас!

април 14, 2009 7:58 пр.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации