Google браузър












Google официално представи бета версия на своя уеб браузър Google Chrome. Той е с отворен код и притежава уникален address bar. Ето как Google преставя браузъра:

Ние разработихме браузър, който е опростен и лесен. За повечето хора браузърът няма значение, той е само един инструмент, за да работите с важните неща - страници, сайтове и приложения, които съставят интернет. Подобно на класическите начална страница на Google, Google Chrom е изчистен и опростен. Той се скрива, когато не е необходим и помага, когато имате нужда от него.
Засега Chrome ще работи само под Windows, но се работи по създаването на версии за Linux и Mac. Официалният сайт на проекта е http://www.google.com/chrome.


















.




1 коментара:

веднага ме грабна с бързината си, лесно се работи с него, има собствен таск менеджер, боокмаркс менюто се скрива/показва само клавишна команда Ctrl+B - супер е!

Анонимен каза...
септември 05, 2008 6:56 сл.об.  

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации