Globul Office Zone обединява фиксирана и GSM мрежа


GloBul стартира една от най-иновативните услуги в телеком сектора в света - обединяване на мобилната и фиксирана телефония. Услугата Globul Office Zone дава следните предимства:

  • мобилен и фиксиран номер едновременно в един апарат
  • възможност да избират коя линия да използват за разговори,
  • обща кутия за гласови съобщения за двата номера,
  • обща фактура за всички използвани услуги,
  • атрактивни цени за национални и международни разговори.
Към една SIM карта са асоциирани 2 номера на GloBul – един мобилен и един фиксиран, като фиксираната мрежа може да се използва в радиус минимум 50 метра. Стационарният номер, които ще получават клиентите са например 02/415ххх за София, 032/515xxx за Пловдив и т.н. Абонаментът за програмата е 12 лв. на месец с ДДС, а цените за разговори са:
- 0,018 ст./минута към всички фиксирани селищни мрежи (вкл. към абонати на БТК),
- 0,07 ст./мин. за междуселищни разговори
- 0,14 ст./мин. за международните обаждания (за най-близката зона)
- 0,48 ст./мин. към номера от собствената мрежа
- 0,54 ст./мин. към останалите мобилни мрежи

Засега Office Zone е достъпна само за корпоративни клиенти, но се очаква в бъдеще да стартира и Homezone за частни лица. В момента услугата функционира в 4 големи града - София Пловдив, Варна и Бургас, а през октомври ще бъде пусната още в Плевен, Хасково, Благоевград, Стара Загора и Русе. За да активират GLOBUL Office Zone, потребителите трябва само да позвънят на телефон (02) 415-0000, за да заявят своето желание и да си уговорят среща с представител на GLOBUL. Два работни дни след подписването на търговския договор, услугата вече е на разположение на абонатите.




0 коментара:

Публикуване на коментар

Публикуване на коментар

Безплатна синхронизация на снимки, видео и файлове за Android - iPhone - iPad - Windows PC - Mac - Linux. До 20 GB дисково пространство + 250 MB бонус. Научете повече.

Популярни публикации